Brodarska bb( 2km na levoj obali Save, ispod Gazele)11000 Beograd-Srbija
Tel: 011/312 15 52 ,011/312 15 53
e-mail:office@beomarine.rs
www.beomarine.rs
Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam nas maloprodajni objekat nauticke opreme “BeoMarine”

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam nasu firmu ,koja se bavi distribucijom nautike opreme .

Firma “BeoMarine” otvorena je maja 2008 godine  . Svoj maloprodajni objekat koji je jedinstven u Evropi otvorila je u avgustu 2009. Originalnost i jedinstvenost ogleda se u tome sto je prodavnica smestena na vodi na lako pristupacnoj lokaciji ,leve obale Save novo-beogradska strana grada, na koju brodom dolazite direktno do nas.Uradjena je tako da  na najbolji nacin izadje u susret potrebama kupaca.  Kod nas  mozete doci i kopnom gde ima obezbedjen  parking.

“BeoMarine” je  prodavnica nauticke opreme u kojoj mozete pronaci kompletan program  za vas brod.   Zahvaljujuci velikom izboru visoko kvalitetnih proizvoda, konkurentnim cenama, prijateljskoj atmosveri,usluznosti i strucnosti zaposlenih, poseta “BeoMarine”   prodavnici bice pravi uzitak.

 Stalno rastuci asortiman  proizvoda koji se nude u prodavnici ”BeoMarine” trenutno broji 2.000 renomiranih proizvoda , uz mogucnost porucivanja onih koje trenutno nemamo na lageru. Svi proizvodi dostupni su po veoma atraktivnim cenama, od kojih su neke najnize na trzistu.

Preuzmite katalog proizvoda koje nabavljamo iz Motomarine i nas cenovnik proizvoda koje imamo na stanju.

NAS CENOVNIK (kliknuti za preuzimanje)

 

 

 

 

Copyright (c) 2009 BeoMarine D.o.o All rights reserved/office@beomarine.rs.Design by "Bolexis"